nedelja, 27. november 2016

Voščilnice za moj RD :-)


V ponedeljek sem imela RD....koliko let pa naj ostane skrivnost....ha ha.
Najprej naj predstavim darilo, ki sem ga prejela od svojega sina. Žan redno obiskuje svojega očeta v Mariboru. Tako mi je v Evroparku v  ART-U kupil in podaril bon za obisk delavnice za izdelavo voščilnic s Doroto Kopeć. Istočasno je tudi v soboto dopoldne potekalo 2. srečanje ustvarjalk v LJ....na žalost človek ne more biti hkrati na dveh izredno lepih dogotkih .
Spodaj so voščilnice , ki smo jih izdelali pod mentorskim vodstvom Dorote. Res noro, da ti takšna umetnica prikaže izdelavo voščilnic. Nikoli si nebi mislila, da lahko tudi sama izdelam tako lepe voščilnice....prvič sem uživala, da sem packala z barvami.

Spodnje lepotičke pa so me pričakale v nabiralniku.....punce hvalaaaaaaaa

Mojca hvala za čudovito voščilnico in krasno ogrlico


Zvonka hvala za prelepo voščilnico


Sonja hvala za res sončno voščilnico


Tina hvala za nežno voščilnico, prelepe izrezke in prijazne besede.


Renata hvala za čudovito voščilnico

9 komentarjev:

  1. Sicer si včeraj zamudila čudovito srečanje, ampak verjamem, da ti je bilo tudi na delavnici zelo lepo. Krasne izdelke si ustvarila.
    V veselje mi je bilo ustvariti sončno voščilnico zate. :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Tvoji izdelki so čudoviti!! Krasno darilo si dobila od Žana, bravo poba, ne vem,. če bi te lahko lepše obdaroval. Zdaj boš pa še ti packala te krasne umetnine :)Čimveč navdiha in packanja ti želim :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Uh, koliko lepih voščilnic si dobila.
    Verjamem, da si se imela na delavnici super in lahko si srečna za sina, ki ti je podaril ta bon. Verjamem, da bo delavnica pustila sled v tvojem ustvarjanju.

    OdgovoriIzbriši
  4. Neva res si dobila nepozabno darilo od sina, saj je Dorota vrhunska ustvarjalka. Bila sem na njenih obeh delavnicah: v CE in MB in vidim, da sva se morali zgrešiti, ker me smo za vami ustvarjale album. Škoda. Ti pa želim miren advent, Jana

    OdgovoriIzbriši
  5. o, to pa je domiselno darilo in komaj čakam na tvoje izdelke tudi v tej smeri. vidim, da so bile moje želje v izvrstni družbi :) sem te pogrešala na srečanju, končno sem te želela spoznati.

    OdgovoriIzbriši
  6. Vse najboljše ti želim Neva! Čudovito darilo ti je podaril Žan, res je bilo enkratno na njeni delavnici in lepo, da sva se srečali! LP, Nataša

    OdgovoriIzbriši
  7. A ni to nekaj najlepšega, ko dobiš darilo, ki je pisano na tvojo kožo..prekrasne izdelke si ustvarila...

    OdgovoriIzbriši
  8. Vse najboljše. Čudovito darilo si prejela. Verjamem, da si uživala na delavnici, izdelki, ki ste jih ustvarile, so krasni. Lp

    OdgovoriIzbriši
  9. Se je pa potrudil tvoj sine...prav si se odločila, na srečanje boš lahko prišla kadarkoli, čeprav smo te pogrešale ampak taka delavnica....in tako prekrasne izdelke ste vse ustvarile...sem ti kar fino fejst fouš...lep rojstni dan.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...