sreda, 25. maj 2016

Limonada

Na blogu  Craftalnica je nov izziv , da na svojih izdelkih upodobimo vsaj eno vrsto sadja.  Kot njihova gostja v mesecu maju sem izdelala spodnjo voščilnico. Motiv Gloria at the Pool sem imela dolgo časa nepobarvan in , ko sem izvedela temo se mi je zdel idealen za ta izziv. Zanimivo je pri tej voščilnici, da nisem uporabila nobenega izrezka :-).
Podlago limon in pomaranč sem našla na netu in ravno tako črno bel motiv kozarca z rezino pomaranče. Tokrat je prvič, da sem barvala motiv po barvah papirja. Ponavadi je obratno....vedno barvam motive na zalogo in šele nato iščem pripadajoče papirje. Misel o limonah in limonadi sem sprintala na tiskalnik in se mi zdi, da se izredno lepo poveže z motivom :-).
Hvala vam punce ( Lili, Andreja, Tanja in Tina), da sem bila v čudovitem mesecu maju delček vašega krasnega tima :-))


.







Izzivi:


18 komentarjev:

  1. This is really cute, Neva. I love the colors.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo simpatična voščilnica, kar kliče po poletju, poležavanju na plaži in razvajanju...

    OdgovoriIzbriši
  3. K temu simpatičnemu motivu napis zelo lepo paše zraven. :-) Krasno, nagajivo in razigrano voščilnico si sestavila. Zelo mi je všeč. Oranžna je moja barva. :-))

    OdgovoriIzbriši
  4. Razigrana voščilnica, že čisto poletna. Krasna je in lepo sestavljena.

    OdgovoriIzbriši
  5. Avtor je odstranil ta komentar.

    OdgovoriIzbriši
  6. Fantastična je Neva! Super okvir iz pomaranč in limon si izbrala, prav tako tudi kozarec :) Prava osvežilna in super pobarvana voščilnica!

    OdgovoriIzbriši
  7. Motiv in izbira barv ... super. Krasna voščilnica. Lp

    OdgovoriIzbriši
  8. Neva, z eno besedo super je. To misel imam pa že nekaj časa zapisano na tabli v službi. Mi je res simpatična.

    OdgovoriIzbriši
  9. Odlično si uporabila sadje in skombinirala z napisom.

    OdgovoriIzbriši
  10. A veš, da sem kar žejna postala ;) Super izvedba. Bravo za izbiro motiva.

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudovito si opravila z izzivom, vse štima. Lp

    OdgovoriIzbriši
  12. Neva, your card is so cute. The colors are perfect for the images and your coloring is perfect. Thanks for joining us at the Crafty Creations Challenges for our latest challenge. Good luck and join us again soon. Hugs, Barbara {Crafty Creations Challenges}

    OdgovoriIzbriši
  13. Hehe... noro dobra in posrečena! :)
    pozdravček,
    Aleksandra

    OdgovoriIzbriši
  14. Draga Neva, tudi tale tvoja lepotička je nadvse lepa in dovršena. Čudovito misel si ujela med svoje motive, res smiselno poveže vse skupaj. Barvanje in smisel za kombiniranje barv pa kot vedno 1A. Če utegneš, ali napišeš prosim, katere odtenke ti najpogosteje uporabljaš za kožo, imaš E51? Hvala še enkrat, ker si s svojimi odličnimi idejami in izvedbami obogatila naš tim v tokratnih dveh izzivih. Pa prosim oprosti za pozno komentiranje. Veliko ustvarjalnega navdiha še naprej! lp, T.

    OdgovoriIzbriši
  15. Še ena, ki je pozna pri komentarjih....hudič pa ta leteči čas. Mi je pa takoj padla tale tvoja bejba v oči in na smeh mi gre, ker je tako fejst motiv....Tanja bi rada izvedela za odtenek barve kože, ki ga uporabljaš....ker je tako pristen, po mojem kar pravo nalepiš in jo napopaš na papir....ojej, tole je pa že kar kanibalska izjava.....žal mi nič drugega ne pade na pamet, sicer si pa sama kriva, ker je koža res KOŽA in je to edina stvar, ki mi pride na pamet:-)) čao

    OdgovoriIzbriši
  16. Super si jo sestavila in uporabila simpatičen motiv. Res je že čisto poletna. Lp

    OdgovoriIzbriši
  17. O tem, da občudujem tvoje barvanje sva že govorili. Tvoja sadna voščilnica je še ena v nizu krasno pobarvanih in sestavljenih voščilnic iz tvoje ustvarjalnice. Vse se super ujema :-).Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  18. Draga Neva, zelo sladko in sadno voščilnico si naredila :-)) Super si se znašla na temo sadja in uporabila zelo razigran motiv in ga seveda čudovito pobarvala :-)) Hvala, ker si bila naša gostja!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...