sreda, 11. maj 2016

3 DISTRESS BLAZINICE


V mesecu aprilu me je prijetno presenetilo pismo od punc iz ustvarjalnega tima Craftalnica . Povabile so me, da sem v mesecu maju njihova gostja . To je zame izredna čast in z veseljem sem se povabilu odzvala.Hvala vam punce: Lili, Andreja, Tanja in Tina.
Tokrat je izziv, da na svojih izdelkih uporabite 3 distress blazinice...To ni samo izziv na Craftalnici, ampak tudi moj osebni izziv. Problem je, da barvam samo s Copic markerji in je moja zaloga blazinic zelo skromna.Občudujem dekleta, ki z blazinicami ustvarjajo prave umetnije. Pa naj bo barvanje motivov ali ustvarjanje prekrasnih ozadij za voščilnice.
Naloge sem se lotila po svoje .


 Za osrednji motiv sem si izbrala luštkanega pignon od Mo Is Digital Pencil , ki sem ga pobarvala s copic markerji. Ozadje z oblački sem posenčila z Distress blazinico Tumbled Glass.

Mušnice sem posenčila z blazinico Vorn Lipstick. Temnejše odtenke trave pa sem poudarila z barvnim odtenkom Crushed Olive



Fotografija uporabljenih Distress blazinic.

Značka Craftalnica, kot gostja ustvarjalnega tima.....s ponosom jo pripenjam :-)


Izzivi:






17 komentarjev:

  1. zopet prekrasno barvanje, kar me sploh ne preseneča, ker mislim, da bi ti dosegla neverjetni 3d tudi, če bi morala z navadnimi barvicami ali flomastri barvati, sem prepričana ... in tvoje postavitve so mi všeč.
    čestitam za gostovanje pri craft-alnici!

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi tokrat čudovita voščilnica. Čestitke za gostovanje pri CRAFT-alnici - zasluženo!

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasno si se spopadla z izzivom in nastala je čudovita voščilnica. Všeč mi je postavitev in izbira barv. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Super si se znašla in nastala je čudovita voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke za gostovanje v timu Craft-alnice. :-) Super si se znašla s kombiniranjem copic markerjev in distress blazinic. Krasna voščilnica je nastala. Simpatičen motiv. :-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Izziv je uspel in dobro si se znašla s senčenjem. Prelepa voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  7. čestitke tudi z moje strani za gostovanje. Lepo si uporabila vse tri distresse.

    OdgovoriIzbriši
  8. Čestitke Neva za gostjo...me veseli, da so tudi tebe in tvoje krasno barvanje opazile punce iz Craft-alnice. Imaš vsaj izgovor, da boš na nabavila te blazinice....saj veš da brez njih ni ustvarjalnega "življenja".
    Spet si izbrala krasno paleto barv na še lepši motiv. Ja, spet ti je uspelo....kdaj ti pa še ni??? čao

    OdgovoriIzbriši
  9. Čestitke za gostjo pri CRAFT-alnici. Glede na tokratno umetnino, bi rekla da si že izkušena mačka kar zadeva barvanje z Distress-i. Gobice so prav simpatične.

    OdgovoriIzbriši
  10. Zelo lepo si senčila in krasno pobarvala motiv. Čestitam za gostovanje v Craft-alnici. Lp

    OdgovoriIzbriši
  11. Draga Neva tvoje lepotičke so res pravi unikati in prav vesela sem, da si se odzvala povabilu. Tvoje barvanje s Copici je prav fascinantno in kar sram me je, da se moji dragi flomastri sušijo v stojalu. Sam če mi pa negre tako lepo kakor tebi. Super si se znašla in uporabila Distrese in vesela sem, da smo ti postavile tak izziv, ne dvomim, da boš od sedaj večkrat posegla po njih.
    Bodi fajn Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  12. What a lovely card! You've coloured it beautifully and I love the lil mushroom dies! Thanks for taking part in the previous challenge at Copic Marker Norge.

    OdgovoriIzbriši
  13. Draga Neva, hvala ker si se odzvala našemu povabilu in nam pripravila čudovito voščilnico. Lepo si uporabila Distresse in krasno barvala.

    OdgovoriIzbriši
  14. Čestitke za gostjo Craft-alnice! Lušna voščilnica je nastala in lepo si posenčila oblačke in mušnice. Drugače pa moram reči, da čudovito barvaš motive na svojih voščilnicah!

    OdgovoriIzbriši
  15. This is so cute! I love the image and the colours! Thanks for joining us at Crafty Calendars, we hope to see you again soon!

    Love From Rebecca x

    OdgovoriIzbriši
  16. Draga Neva, oprosti, ker šele danes komentiram, čestitke za gostjo tima!!! Tvoje barvanje mi je v velik navdih, odlična si z vsako voščilnico znova, zdaj ko si z dopusta pa bo gotovo zalet še večji. Krasna voščilnica! lp, T.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...