torek, 17. marec 2015

Stitching ( Real or Faux)

Na blogu Holly Jolly Christmas imamo izziv: Izdelaj voščilnico s pravimi ali ponarejenimi šivi . Sponzorji izziva so :Stamping boutique ,Odd ball Art in Crafty sentiments designs . Izbrala sem si srčkan motiv srečnega snežaka od sponzorja Stamping boutique. Tokrat sem se odločila, da izdelam šive s šivalnim strojem...ugotovila sem, da se šivi težje šivajo na papir , kot pa na blago (pa še zmotiti se ne smeš, saj se poznajo luknjice, če šiv "odtrenaš" ). Pridružite se našemu izzivu in srečno pri žrebanju ;-))




Izivi:

8 komentarjev:

  1. Oh my goodness, Neva. This is the first time I've gotten to comment on your blog. It always re-routes me to an advertisement. I love this card. It is so beautiful.

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepa zimska zaljubljena voščilnica je nastala in decembra boš imela že precej narejenih. S šivanjem si tudi midva nisva na ti, sploh pa ne na papir. Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Če boš tako pridno nadaljevala, bo konec leta prazničnih voščilnic zvrhan koš. Lepa je. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. GORgeous! I Love your colours and the little scene you have created. These hearts on your trees are so pretty. Thank you for joining us this week at QKR Stampede.
    Chrissyxx

    OdgovoriIzbriši
  5. Beautiful card, love the tree. Thank you for joining us this week for our Stitching Challenge at QKR Stampede. Karal DT

    OdgovoriIzbriši
  6. This is lovely, what a fun image! Thanks for joining in at CRAFT Challenge!

    OdgovoriIzbriši
  7. Sicer sem zelo vesela da se je zima poslovila od nas, ampak zimsko voščilnico pa z veseljem pogledam tudi sredi poletja, če je treba. Krasna je.

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo so mi vsec obeski v obliki srckov na jelki. Pa barve tudi!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...