nedelja, 11. januar 2015

Humorous

Ta teden je izziv na blogu Come and get it :Naredi šaljivo voščilnico. Sponzorji so Stamp and create ,All dressed up in Bugaboo . Izbrala sem digitalni odtisek rock-my-world od sponzorja All dressed up . Motiv je pobarvan, za podlago sem sprintala papir s kitarami, simpatičnega muca pa sem našla na Pinterest (če želite si ga lahko prenesete spodaj pod sliko voščilnice). Da poudarim njegovo nestrinjanje z glasbo sem ga prilepila na reče/bele vrvice, ki ponazarjajo strune od kitare. Te sem na vrhu spela z rdečim gumbom.  Pridružite se našemu izzivu, saj zmagovalcem sponzorji podarjajo čudovite digitalne odtiske po vašem izboru :-)). Se vidimo...srečno.










5 komentarjev:

  1. Vedno dobro vse skombiniraš in izbereš fajn odtisek. Mačka bo pa še kap od preglasne glasbe... Lepo nedeljo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ajej koliko novosti se je tu nabralo v času, ko me ni bilo na obisk :). Še blog si na novo oblekla, da sem morala prav pogledati, če sem na pravem naslovu :). Krane odtise izbiraš, jih lepo pobarvaš in voščilnice sestaviš v všečno celoto. Zelo lepi izdelki so. Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Mačka je fantastično vpeta na strune kitare - noro dobra ideja :). Voščilnica je pa v stili "keep on rocking" ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Fabulous card love the image and scaredy cat and brilliant B.paper
    Carol x

    OdgovoriIzbriši
  5. Hhhhahhhha....ubogi muc! Ampak je fenomenalni odtisek in super si ga vpela v strune - noro dobra ideja! Mali roker pa je čudovito pobarvan in zelo všeč mi je papir v ozadju!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...