sreda, 19. april 2017

Pikiceeeee

Zadnje čase so me zelo navdušile cortkane punčke od ilustratorke Sherri Ann Baldy . V tujini so zelo popularne in da bi jih kakšna punca v Sloveniji barvala,  še nisem zasledila. Mogoče se motim....Z barvanjem sem kar nekako odlašala. Punčke so mi bile zelo všeč, ampak veliko drobnih  detajlov na oblekicah me je kar begalo... Nato me je Cindy povabila v FB skupino fanov, ki barvajo nove še neobjavljene motive in se je začelo...Mogoče mi je dalo dodatni zagon, da je Sherri nekaj mojih "pobarvank" dodala kot navdih za nakup teh prikupnih punčk in malih pošastk. Za navdih sta tudi dodani Beautty in Img267 "My Bestie .
Ti srčkani  motivi so mi mogoče tudi zato všeč , ker prav za njih velja , da nikoli ni na voščilnici dodano preveč in prav paše jim kakšna "pocukrana"barva....roza, nežno modra, .....
Spodnji motiv sem imela že zelo dolgo na zalogi. Pobarvala sem ga s copic markerji v rdeče sivih tonih in vse izrezke senčila z vodoodpornimi flomastri, ki sem jih za malo denarja naročila preko aliexpressa. Se moram pač znajti, saj nimam velike zaloge distress blazinic ;-)
Upam , da sem mogoče še koga navdušila, da bo začel barvati prikupne Bestie punčke.


Izzivi
http://artesaniasmyfavorites.blogspot.si/



13 komentarjev:

  1. Čudovito voščilnico si naredila in krasno pobarvala motiv. Sama imam nekaj motivov od Sherry Baldy (nagrada na nekem izzivu), a pobarvala sem še samo eno, pa še tega je že zelo dolgoooo. Sicer pa ko pogledam kako ti pobarvaš motive, me kar mine, da bi sama barvala in kazala svojo revščino :)

    OdgovoriIzbriši
  2. This is so beautiful. Thanks for joining us at My Besties International Challenge.
    Sandy. DT

    OdgovoriIzbriši
  3. ja, kako je lepa, krasne živahne barve. se pa čisto strinjam z valerijo, raje se ne lotim, ko tvojo mojstovino gledam ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Jaz sem čisto navdušena nad to ljubko punčko, ampak barvanje pa raje prepustim tebi. :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. iii, kako lepo in veselo pikčasto.

    OdgovoriIzbriši
  6. Le kdo ne bi bil navdušen nad temi punčkami....jaaa, dokler jih gledam pobarvane pri tebi....prazne so pa drugo vprašanje.

    OdgovoriIzbriši
  7. This is such a wonderful card. Thanks for joining in the fun over at Besties International this month.
    Sue

    OdgovoriIzbriši
  8. Nor, kako lepe barve in pikice itak zmerja zažgejo.Čudovita!

    OdgovoriIzbriši
  9. Zelo luštkane punčke. Z veseljem bi se lotila barvanja, samo o rezultatu nisem tako prepričana. Tvoje barvanje me res vedno navduši.

    OdgovoriIzbriši
  10. Wonderful card! Love the flowers. Thanks you for joining with us at My Besties International Challenge. Good luck with your entry.
    Maritza DT

    OdgovoriIzbriši
  11. Veš da si ti mojstrica barvanja in meni je motiv lahko še tako všeč, z barvanjem se lahko skrijem pred tabo. Me pa vedno navdušijo pike in ti si današnjo voščilnico čudovito skombinirala v všečno celoto, da o barvanju sploh ne govorim. Lp

    OdgovoriIzbriši
  12. Es una maravillosa tarjeta, esa combinación de tonos negro, blanco y rojo encantadores, Gracias por unirte a My Besties Spanish C. Suerte
    Gaby DT

    OdgovoriIzbriši
  13. Wunderschön koloriert und ein fröhlich bunte Karte ,vielen Dank für deine Teilnahme an der My-Besties Deutschland Design challenge.
    Liebe Grüße deine Gudrun DT

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...