četrtek, 23. februar 2017

Bestie from Sherri Ann Baldy

Že zelo dolgo časa sem občudovala čudovite motive od Sherri Baldy Art. Poskušala sem jih pobarvati, vendar  mi niso bili moji pobarvani motivi všeč. Do sedaj sem izdelala samo 2 voščilnice .
Cindy iz zaprte FB skupine kjer barvajo te motive, me je povabila v svoj tim, ker ji je moje barvanje všeč. Prosila me je če  izdelam kakšno voščilnico z Bestie motivi, da jo pokaže Sherri, ki je lastnica in avtor teh motivov.Izdelala sem spodnji dve voščilnici in, ker sta bili Sherri všeč sem sedaj del tega čudovitega tima na FB strani.


V mesecu februarju so bili objavljeni  novi motivi z majhnimi pošastmi. Izbrala sem si dva motiva, ju pobarvala po svoje in izdelala voščilnico. Sherri sta bili obe voščilnici  všeč, zato  je pobarvana motiva   objavila v svoji spletni trgovini za navdih. Moram priznati, da sem zelo ponosna 😀.

Prvega sem pobarvala za fantke in se imenuje Mini Monsters Scan 0025


Druga pošatka je za deklice in se imenuje Mini Monsters Scan 0022

Zgleda, da je mesec februar moj srečko, saj ko sem  svojo voščilnico /wild-about-you prijavila na izziv pri The paper shelte so jo tudi dodali v svojo trgovino za navdih pri nakupu motiva Hey, Baby!



5 komentarjev:

  1. Bravoooo.....sicer nisem presenečena, ker je tvoje barvanje res odlično ...sem pa vesela, da so te končno odkrili še drugje v tujini. Čestitke.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitke. Upravičeno si lahko ponosna. Sicer pa ni čudno, saj je tvoje barvanje vrhunsko.
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. bravo, bravo za te uspehe, povsem zasluženo, ker delaš le fenomenalne stvari!

    OdgovoriIzbriši
  4. Bravo za vsa priznanja! Res zasluženo, saj je tvoje barvanje popolno. :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke!! Super in čisto zasluženo, saj je tvoje barvanje fantastično.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...