ponedeljek, 23. januar 2017

All About Love

Na blogu Dream Valley imamo nov izziv. Tema izziva je , da izdelate voščilnico /izdelek na temo o ljubezni. Sponzor izziva je Pink Gem Designs.
Want our Badge


Za svojo voščilnico tokrat nisem uporabila sponzorjevega motiva, ampak sem uporabila svoje starega iz zaloge. Najprej je bil ozek obrez okoli motiva bele barve....vendar je preveč "sekal" iz temne podlage in sem ga zato pobarvala v temno sivih tonih, kot je podlaga...,Ni preveč lepo, ampak mi je bilo škoda zavreči  pobarvan motiva in  izdelati novo voščilnico.
Pridružite se našemu izzivu in si oglejte ostale voščilnice članic našega tima.




Izzivi:


8 komentarjev:

  1. Čudovita srčkasta voščilnica s krasno pobarvanim motivom - kot vedno!

    OdgovoriIzbriši
  2. I love this, Neva. She's colored so beautifully. I have this image and need to use it especially with Valentine's Day coming up.

    OdgovoriIzbriši
  3. Res bi bilo škoda zavreči tako lepo pobarvan motiv. Fajn si se znašla in voščilnica je pripravljena za Valentinovo, ki bo en dva tri tu :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja, to je zdaj aktualna tema in pravilno da nisi zavrgla tega motiva. Bi bilo res škoda. Lepa je.

    OdgovoriIzbriši
  5. Vsak motiv, ki ga ti pobarvaš bi bilo res greh vreči stran, če pa se boš kdaj za to odločila, pa prosim povej v kateri kontejner jih boš vrgla:-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni je pa zelo všeč tvoja voščilnica. Super si jo sestavila. Sanjsko pobarvan motiv bi bilo greh zavreči. :-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Stunning card, fab colouring and the colours really pop against the dark background. Thanks for joining us at A Gem of a Challenge xx

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...