ponedeljek, 20. oktober 2014

Buttons

 Tokrat je izziv na blogu Card Mania  : Naredi voščilnico z gumbom. Izbrala sem si motiv  nevesta od sponzorja MilkCoffee . Motiv je pobarvan s copic markerji, detajle sem poudarila z belim gel svinčnikom in tekočimi bleščicami. Doma sem iskala primerne gumbe in se odločila za prozorne, ki sem jih zapolnila s tekočimi bleščicami.Čipkastemu  okvirju okoli neveste sem prilepila posamezne bisere in , da voščilnica nebi bila preveč roza sem obema cvetovoma dodala zelene listke.Izzivi:
http://craftyourpassionchallenges.blogspot.com/
http://pinkgemchallengeblog.blogspot.com/
http://milkcoffeechallenge.blogspot.com/
5 komentarjev:

 1. Uau, kako lepo si jo naredila...sploh mi ni jasno, kako lahko tako lepo barvaš...če narediš kdaj tečaj, pridem:)) Odlično poudariš in oživiš oči, pa lase, všeč mi je tudi, kako lepo si umestila biserčke na voščilnico. Lepo bodi, LP:)

  OdgovoriIzbriši
 2. Čudovita nevesta, katero si tako lepo umestila pred lep okvir in tvoje barvanje je vauuu. Ja vem, da se že ponavljam, ampak če je pa res.Lp

  OdgovoriIzbriši
 3. Such a beautiful card to go with this beautiful image.Just love all the pink and pretty details.Thanks for joining us at Craft Your Passion.Hope to see you again next week.
  Lisa x


  OdgovoriIzbriši
 4. This is gorgeous I like your scene, Thanks for playing along with us at Gem of a Challenge , Good Luck
  Kevin xx

  OdgovoriIzbriši
 5. Beautiful wedding scene.
  Thanks for sharing with us at a gem of a challenge
  Hugs Kelly

  OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...